MARCI DE RENUME

Weiss Profil

Mai bine de 20 ani Weiss Profil cu fermitate şi încredere îşi urmăreşte năzuinţa de a justifica şi cele mai înalte aşteptări ale clienţilor si ale partenerilor oferind, tot timpul, produse la nivel european. Sistemele de PVC si aluminiu sunt concepute cu multă atenţie faţă de nevoile utilizatorilor, pentru a crea simţul de confort, siguranţă şi atmosfera de intimitate în fiecare locuinţă. Gama largă de linii de producţie garantează o termoizolare la nivel înalt şi eficacitate energetică în toate direcţiile de aplicare.

Panadur

Printre marcile de renume pe care le avem in portofoliul nostru se numara Panadur. Si ne place sa vedem ca si echipa lor de profesionisti, la fel ca noi se ghideaza intotdeauna dupa principiul investirii in calitate.

Hoppe

Hoppe este leader de piata in Europa, fiind un dezvoltatator si producator de usi si ferestre din aluminiu, alama, nylon si otel inoxidabil. Pe langa asta, gama de produse Hoppe include manere pentru usi de exterior sau interior si alte accesorii necesare acestui domeniu. In cazul acestui producator, accentul este pus pe fiecare detaliu.

Sonmez Makine

Sonmez Makine este un producator care ne-a surprins placut prin investirea continua in brandul sau, cautand mereu sa pastreze reputatia impecabila a companiei, inca din momentul infiintarii. Acest producator activeaza in unele dintre cele mai importante puncte din Europa. Iar noi ne bucuram sa aducem Romania in portofoliul sau de parteneri.

Vorne

Feroneria Vorne este un brand care si-a dobandit un loc fruntas in piata de profil din Romania. Vorne asigura o gama completa de deschideri (batanta, oscilobatanta, culisanta), atat in plan vertical, cat si in plan orizontal, cautand sa asigure toate variantele cerute de arhitecti.

Roto partener Fero Plast

Roto

Roto isi propune sa ofere tehnologie moderna pentru a spori confortul oricarei case. Roto ofera solutii si servicii pentru usi, ferestre, inclusiv cele pentru mansarda, precum si accesorii termopane necesare acestora.

Tytan Professional partener Fero Plast

Tytan Professional

Tytan Professional ofera o gama generoasa de produse pentru lucrari de constructie si finisare care necesita spuma poliuretanica, etansati, adezivi, produse pentru ignifugare, benzi hidroizolatii, sisteme de izolatie termica, mortare, tencuieli si vopsele.

Pana-Spacer

Producatorul acestui sistem inovator, Pana-Spacer, cauta sa ofere clientilor sai atat produse principale, precum baghetele si echipamentele strict necesare, cat si echipamente de la alti producatori – toate marcate de aceeasi calitate si atentie la detalii.

GreenteQ partener Fero Plast

Greenteq

Gama de produse marca GreenteQ contine in principal produse pentru constructii si comert de tipul feronerie pentru ferestre si usi, climate, rollere etc. si este disponibila in intreaga lume. Marele Q inseamna, mai intai de toate, calitate, iar asta se datoreaza faptului ca toate produsele indeplinesc cerintele functionale si tehnologice actuale.

Heicko

Heicko este un producator si distribuitor de organe de asamblare, automatizari sisteme de umbrire si echipamente electronice (invertere de curent). Colaborarea cu Heicko a insemnat un mare plus de calitate pentru echipa Feroplast.

Si eu vreau materiale Feroplast!

Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de marcile noastre de renume, ia legatura cu noi!

CONTACT