SERVICII

Consultanta

Cumperi istet, cu ajutorul echipei Feroplast!

Tu ne spui ce ai nevoie, iar consilierii nostri iti ofera produse adecvate proiectului tau. Indiferent daca alegi marcile proprii Feroplast sau ca optezi pentru brandurile pe care le distribuim, scopul nostru este ca la final tu sa te bucuri de cea mai buna experienta de cumparare.

Fero Plast Consultanta
Feroplast Distributie

Distributie

Cand vrei un lucru de calitate, vii la Feroplast.

De-a lungul existentei, ne-am largit gama de produse astfel incat clientii nostri sa gaseasca intr-un singur loc tot ce au nevoie pentru proiectele lor. Suntem multumiti sa vedem ca materialele Feroplast sunt implicate in proiecte mari. Totodata, suntem in permanenta interesati de cresterea portofoliului de colaboratori. Lucram cu branduri mari la nivel national si international, astfel incat sa alegem produse diverse si capabile sa treaca testul timpului.

Productie

Avem o gama proprie de produse care se adreseaza clientilor ce isi doresc atat calitate, cat si preturi avantajoase.

Si totul porneste de la faptul ca ne dorim sa fim intotdeauna partenerul tau de incredere. Impreuna ne propunem sa sprijinim si sa dezvoltam la maximum progresul si profitabilitatea firmelor care devin parte a portofoliului nostru de clienti.

Fero Plast Productie profile PVC
Fero Plast Livrare Profile PVC

Livrare

Un principiu de baza de la care am pornit inca de la inceput, a fost livrarea rapida a produselor.

Drept urmare, acordam o atentie sporita flotei auto si investim constant in masini si utilaje care sa ne ajute sa ne respectam cu strictete termenele de livrare. Acest lucru ne-a ajutat adesea sa ne situam pe o pozitie superioara fata de concurenta.