Ne cunoastem deja de aproape 12 ani! Impreuna am pus bazele unor proiecte de succes, scopul fiind acela de a face din orice loc unul mai primitor, mai aproape de ceea ce numim noi confort si mediu optim pentru desfasurarea oricarei activitati.

Dincolo de asta, ne place diversitatea. Tocmai de aceea, in gama noastra de produse gasesti mereu ce ai nevoie in materie de tamplarie termoizolanta: de la cel mic mic surub, pana la utilaje si accesorii de specialitate.

Indiferent ca este vorba de confortul propriului camin sau de cel al mediului de lucru, Feroplast a fost si va ramane mereu un partener de incredere in ceea ce priveste distributia de materie prima pentru producatorii de tamplarie termoizolanta.

Iar acum venim cu o alta veste buna: suntem mai aproape de tine si in mediul online.

Si pentru ca ne place sa fim mereu la curent cu tot ce e nou, inauguram un website care ne va ajuta sa tinem pasul cu progresul din domeniul comunicarii. Asa ca daca vreodata ai nevoie de informatii despre noi, te rugam sa folosesti formularul de contact. Suntem aici pentru a raspunde nelamuririlor tale sau pentru  a-ti oferi solutii care se vor concretiza in proiecte de succes.

De asemenea, iti recomandam sa urmaresti sectiunea de noutati, locul in care vom povesti mai detaliat despre povestile pe care le scriem impreuna.

Iar daca cumva vrei sa faci parte din echipa Feroplast, te invitam sa verifici sectiunea „Cariere”. Acolo vom anunta posturile pe care le punem la dispozitie in cadrul companiei Feroplast.

Acestea fiind zise, te salutam cu drag si iti uram spor!